Förtryck i hederns namn – Kurs i Göteborg

Efter en mycket lyckad kurs, ”Förtryck i hederns namn” i Viskadalen utanför Borås arrangerar Varken hora eller kuvad tillsammans med Arbetarrörelsens Folkhögskola i Göteborg och Viskadalen samma kurs i Göteborg hösten 2018.

”Förtryck i hederns namn” ger en introduktion till och en fördjupad teoretisk förståelse av frågan om hedersförtryck och hur detta kan förebyggas. På kursen medverkar lärare och gästföreläsare med stor kunskap i och erfarenhet av ämnet som hjälper dig genom kurslitteraturen.

Kursen är en distanskurs och löper över en termin på halvfart med start den 10 september 2018. Obligatoriska träffar under kursens gång genomförs på Arbetarrörelsens folkhögskola på järntorget i Göteborg.

MISSA INTE ATT ANMÄLA ER TILL KURSEN SENAST 10 AUGUSTI 2018! Kursen hålls av Amineh Kakabaveh, ordförande för VHEK och Klas Gustavsson, forskare i sociologi på sociologiska institutionen Lunds universitet.

Mer info om kursen hittas i länken nedan och även ansökan görs i länken nedan. Hoppas på att se så så många som möjligt av er där!

Förtryck i hederns namn