Vi har ett ansvar

Forskare uppskattar att ca 240 000 ungdomar i Sverige drabbas av hedersrelaterade begränsningar i sin vardag. Samhället har ett ansvar att inte svika dessa ungdomar.

"Respektguiden är en guide kring frågor som kan kännas svåra att närma sig, men som är väldigt relevanta i samhället idag – hedersrelaterat våld och förtryck. Boken fördjupar sig även i andra frågor och kan fungera som ett stöd för dig som är drabbad, eller bara vill veta mer. Med kunskap om dina rättigheter blir det lättare att sätta gränser och respektera och stå upp för sig själv!"
Christina Morberg
"Respektguiden fick mig att förstå att #metoo inte gällde för alla kvinnor. De som lever i en hederskontext kan inte bryta tystnadskulturen. Samma villkor gäller inte för alla!"
Clara

Faktureringsdetaljer

Din beställning

Produkt Delsumma
Respektguiden  × 1 30kr
Delsumma 30kr
Frakt
Totalt 82kr
  • Betala manuellt till vårt bankkonto. PG 420 399-8. Eller Swisha till 123 399 05 53. Använd ditt order-ID som betalningsreferens. Din order kommer inte att skickas förrän betalningen har kommit in på vårt konto.

Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

X